Systeemwedden

Systeemwedden

Met een systeemweddenschap kun je meerdere voorspellingen combineren in een meervoudige weddenschap. Anders dan bij een ‘gewone’ gecombineerde weddenschap, hoef je niet alle wedstrijden goed te hebben om toch te winnen. Het systeem maakt namelijk combinaties van al jouw gekozen wedstrijden. Je wint dan al als één van die combinaties juist voorspeld is.

Video: hoe werkt een systeemweddenschap?

Video: hoe werkt een systeemweddenschap?

Voorbeeld systeemweddenschap

Voorbeeld systeemweddenschap

Stel je doet vier voorspellingen en kiest binnen systeem voor ‘doubles’. Dit is een 2-systeem en houdt in dat alle mogelijke combinaties van twee weddenschappen gemaakt worden. Je wint al als twee van je vier voorspellingen goed zijn.

In dit voorbeeld maakt het systeem dan zes verschillende weddenschappen voor je. De inleg die je kiest is per weddenschap. Een inleg van €1 betekent in dit voorbeeld dus dat je €6 moet afrekenen.

Weddenschappen in systeem Voorspelling A Voorspelling B Voorspelling C Voorspelling D Combinaties
1 x x AB
2 x x AC
3 x x AD
4 x x BC
5 x x BD
6 x x CD

Banker

Banker

Binnen het systeemspelen kun je ook kiezen voor een zogenaamde ‘Banker’. Dit is een wedstrijd die in al je combinaties zit. Combinaties waar deze wedstrijd niet in zit worden niet gemaakt. Bekijk de hele uitleg op de speciale Banker pagina.

Systemen

Systemen

In het spelformulier heb je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen. Om je nog verder op weg te helpen hebben we alle mogelijkheden op een rijtje gezet.

Systeem Uitleg
Single Alle combinaties van een weddenschap worden gemaakt.
Double Alle combinaties van twee weddenschappen worden gemaakt. Meer informatie over doubles.
Treble Alle combinaties van drie weddenschappen worden gemaakt. Meer informatie over trebles.
Trixie Een Trixie houdt in dat bij een selectie van drie wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen en drie weddenschappen gemaakt worden.
Patent Een Patent houdt in dat bij een selectie van drie wedstrijden alle combinaties van een weddenschap, twee weddenschappen en drie weddenschappen gemaakt worden.
Fourfold Alle combinaties van vier weddenschappen worden gemaakt. Meer informatie over fourfolds.
Yankee Een Yankee houdt in dat bij een selectie van vier wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen en vier weddenschappen gemaakt worden.
Lucky-15 Een Lucky-15 houdt in dat bij een selectie van vier wedstrijden alle combinaties van een weddenschap, twee weddenschappen, drie weddenschappen en vier weddenschappen gemaakt worden.
Fivefold Alle combinaties van vijf weddenschappen worden gemaakt.
Canadian Een Canadian houdt in dat bij een selectie van vijf wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen en vijf weddenschappen gemaakt worden.
Lucky-31 Een Lucky-31 houdt in dat bij een selectie van vijf wedstrijden alle combinaties van een weddenschap, twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen en vijf weddenschappen gemaakt worden.
Sixfold Alle combinaties van zes weddenschappen worden gemaakt.
Heinz Een Heinz houdt in dat bij een selectie van  zes wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen en zes weddenschappen gemaakt worden.
Lucky-63 Een Lucky-63 houdt in dat bij een selectie van zes wedstrijden alle combinaties van een weddenschap, twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen en zes weddenschappen gemaakt worden.
Sevenfold Alle combinaties van zeven weddenschappen worden gemaakt.
Superheinz Een Superheinz houdt in dat bij een selectie van  zeven wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen, zes weddenschappen en zeven weddenschappen gemaakt worden.
Eightfold Alle combinaties van acht weddenschappen worden gemaakt.
Goliath Een Goliath houdt in dat bij een selectie van  acht wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen, zes weddenschappen, zeven weddenschappen en acht weddenschappen gemaakt worden.
Ninefold Alle combinaties van negen weddenschappen worden gemaakt.
Tenfold Alle combinaties van tien weddenschappen worden gemaakt.
Elevenfold Alle combinaties van elf weddenschappen worden gemaakt.
Twelvefold Alle combinaties van twaalf weddenschappen worden gemaakt.
Thirteenfold Alle combinaties van dertien weddenschappen worden gemaakt.
Fourteenfold Alle combinaties van veertien weddenschappen worden gemaakt.
Fifteenfold Alle combinaties van vijftien weddenschappen worden gemaakt.