Gratis Weddenschap

Gratis Weddenschap

Bij TOTO zijn regelmatig Gratis Weddenschappen oftewel Free Bets te verdienen. Maar wat zijn Gratis Weddenschappen, waar vind je ze terug en hoe kun je ze verzilveren? We leggen uit hoe je jouw TOTO Gratis Weddenschap kunt inzetten!

Let op: je kunt alleen van een Gratis Weddenschap gebruik maken als je 24 jaar of ouder bent.

Wat is een Gratis Weddenschap en hoe werkt dit?

Wat is een Gratis Weddenschap en hoe werkt dit?

Een Gratis Weddenschap is cadeau van TOTO. Je speelt dus mee zonder te betalen. Wat je wint, min de waarde van de Gratis Weddenschap, is voor jou.

Voorbeeld: je zet een Gratis weddenschap van €5 in op een weddenschap met quotering 3.00. Als je wint, ontvang je €5 x 3.00 = €15. De waarde van de Gratis weddenschap gaat daar nog vanaf: €15 - €5 = €10.

Wil je de Gratis weddenschap niet inzetten? Geen probleem. Je kunt hem niet meer inzetten zodra deze is verlopen. Dit is meestal na een week.

Waar kan ik de Gratis Weddenschap vinden?

Waar kan ik de Gratis Weddenschap vinden?

Zorg ervoor dat je bent ingelogd. Is er een Gratis Weddenschap voor jou beschikbaar? Dan kun je die terugvinden in je spelformulier in de balk onder het veld waar je jouw inleg invult.

Staat er geen Gratis Weddenschap in je spelformulier? Dat kan twee redenen hebben:

  1. Je hebt inderdaad geen Gratis Weddenschap of;
  2. Je hebt wel een Gratis Weddenschap, maar deze heeft bepaalde voorwaarden. Bijv. de voorwaarde dat 'ie alleen geldig is voor een bepaalde wedstrijd.

Zorg er dan voor dat je een passende weddenschap selecteert. Daarna zou, als het goed is, de Gratis Weddenschap zichtbaar moeten worden.

Free Bet - TOTO

Hoe kan ik de Gratis Weddenschap inzetten?

Hoe kan ik de Gratis Weddenschap inzetten?

Meespelen met een beschikbare Gratis Weddenschap is heel simpel:

  1. Klap het overzicht met de beschikbare Gratis Weddenschappen in je spelformulier open.
  2. Kies je Gratis Weddenschap en plaats je weddenschap. Je hoeft hier geen inleg voor je weddenschap te kiezen. Hij pakt automatisch de waarde van je Gratis Weddenschap.
  3. Je weddenschap is nu geplaatst.

Let op: de waarde van je Gratis Weddenschap wordt eerst aan je saldo toegevoegd als ‘TOTO bonus’. Zodra je de weddenschap plaatst, zie je in de ‘plaats weddenschap’ button de waarde van je Gratis Weddenschap staan. Deze wordt na het plaatsen van je ‘TOTO bonus’ afgehaald. Het lijkt misschien alsof het van je eigen geld af gaat, maar dat is dus niet het geval.

Wat zijn de voorwaarden van een Gratis Weddenschap?

Wat zijn de voorwaarden van een Gratis Weddenschap?

Jij wilt natuurlijk ook echt iets hebben aan onze Gratis Weddenschappen. Daarom hebben ze hele goede voorwaarden. Zo is de winst, min de waarde van de Gratis Weddenschap, meteen voor jou. Geen poespas. Daar houden we niet van. Toch zijn er nog wat kleine lettertjes en die vertellen we je graag. Zo weet jij ook waar je aan toe bent.

Bekijk de voorwaarden

Wat kan ik winnen?

Wat kan ik winnen?

Win je de weddenschap? Je krijgt de vermenigvuldiging van de quotering X de waarde van de Gratis weddenschap. De waarde van de Gratis weddenschap wordt daar nog van afgehaald. Bij een Gratis weddenschap betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

TOTO Bonus

Waarom lijkt het alsof een Gratis Weddenschap van mijn saldo af gaat?

Waarom lijkt het alsof een Gratis Weddenschap van mijn saldo af gaat?

Het lijkt er misschien op dat een Gratis weddenschap van je saldo afgaat. Maar dat is niet het geval.

Waarom lijkt het dan wel zo? De waarde van de beschikbare Gratis weddenschappen wordt als TOTO bonus toegevoegd aan je wallet. Je kunt dit zien als je jouw wallet openklapt. Je hebt dus tijdelijk meer speelgeld in je wallet.

Zodra je de Gratis weddenschap inzet, gaat dit weer van je ‘TOTO bonus’ af. Na het inzetten is je totale walletsaldo lager geworden. Maar dit komt dus niet doordat je eigen geld is ingezet.

Gratis Weddenschap & geannuleerde weddenschap

Gratis Weddenschap & geannuleerde weddenschap

Is je Gratis weddenschap op de een of andere manier geannuleerd, bijvoorbeeld door een opgave bij tennis? Dan wordt de quotering op 1 gezet. Bij een Gratis Weddenschap betekent dit dat de uitkering €0 is.

Je ontvangt in dit geval de volgende werkdag een nieuwe Gratis Weddenschap met dezelfde waarde. Heb je de Gratis weddenschap gecombineerd met andere evenementen die wel plaats vinden? Dan blijft je weddenschap staan, maar met een lager mogelijk winbedrag.

Combinatie met andere promoties

Combinatie met andere promoties

Gratis Weddenschappen werken in de meeste gevallen niet met andere promoties. Is er bijvoorbeeld de promotie: ‘speel €10 en krijg een €5 Gratis Weddenschap’? Dan tellen Gratis Weddenschappen die je inzet niet mee bij het bereiken van de €10.