Wat is Cashout?

Wat is Cashout?

Cashout is een service van TOTO waarmee je een uitbetaling kan ontvangen, vóórdat de uitslag van je weddenschap bekend is. Is een Cashout beschikbaar? Dan kun je een weddenschap in zijn geheel eerder sluiten. Je kunt ook, als dit beschikbaar is, een gedeelte van je weddenschap vroegtijdig sluiten en je resterende inzet laten gelden.

TOTO kan niet garanderen dat de Cashout optie beschikbaar is voor jouw weddenschap. Je kunt alleen gebruikmaken van Cashout als deze optie beschikbaar is en er een Cashout bedrag zichtbaar is voor je weddenschap.

Daarbij geldt dat de Cashout optie elk moment kan worden ingetrokken door TOTO. Door TOTO wordt bepaald of en wanneer Cashout beschikbaar is. Er zijn heel veel redenen waarom Cashout niet beschikbaar is. Hieronder zijn een aantal voorbeelden genoemd.

Redenen waarom Cashout niet meer beschikbaar is

Redenen waarom Cashout niet meer beschikbaar is

Dit kan bijvoorbeeld voorkomen in de volgende situaties:

  • Cashout is niet beschikbaar voor bepaalde sporten, markten en typen weddenschappen.
  • Cashout is niet beschikbaar als jouw inleg (gedeeltelijk) bestaat uit bonussen/Gratis Weddenschappen.
  • Cashout is niet beschikbaar als de wedstrijd of wedoptie tijdelijk is opgeschort vanwege wedstrijdsituaties. Bijvoorbeeld wanneer quoteringen veranderen na een doelpunt, het toekennen van een penalty, het toekennen van videoscheidsrechter (VAR), breakpoints etc.
  • Cashout is alleen mogelijk voor meervoudige weddenschappen als alle selecties die onderdeel uitmaken van de weddenschap beschikbaar zijn. Cashout is niet beschikbaar als een wedoptie komt te vervallen. Als de weddenschap meerdere selecties bevat, neemt het risico toe dat Cashout (tijdelijk) niet beschikbaar is.
  • Als Cashout vóór het evenement beschikbaar is, maar het evenement niet (meer) aangeboden wordt via live wedden, zal Cashout niet beschikbaar zijn als het evenement start of als het evenement bij live wedden stopt.

Verzoeken voor Cashout hoeven niet direct behandeld en geaccepteerd te worden; als de kansen veranderen of een wedoptie komt te vervallen, zou dit kunnen betekenen dat jouw Cashout verzoek niet succesvol is.

Hoe kan ik de cashout gebruiken?

Hoe kan ik de cashout gebruiken?

Wil je gebruik maken van de Cashout optie?

  1. Log in op jouw TOTO-account en ga naar 'Mijn weddenschappen'.
  2. Kies vervolgens de weddenschap waarvoor je de Cashout optie wilt gebruiken.
  3. Als Cashout beschikbaar is, zie je vervolgens het bedrag dat wij op dat moment aanbieden voor jouw weddenschap.
  4. Wil je dit bedrag laten uitbetalen? Klik dan op de knop en bevestig jouw keuze.
  5. Het bedrag zal zo snel mogelijk bijgeschreven worden op jouw TOTO-account.

Lukt het niet om gebruik te maken van de Cashout mogelijkheid? Dan is deze mogelijkheid waarschijnlijk ingetrokken door TOTO.